Inloggen

banner 3origineel20170118

bannerslangenarend

incassoklBeste leden,

Het handmatig factureren en verwerken van de contributie betalingen is een tijd en geld rovende klus. De Vogelwerkgroep Gooi en Omstreken wil daarom, zoals zoveel verenigingen en organisaties tegenwoordig, zo snel mogelijk overgaan op een systeem waarbij de contributies uitsluitend via automatische incasso worden geïnd. De contributie kan echter alleen geïnd worden wanneer u daarvoor een machtiging aan ons afgeeft, dus leden én huisleden moeten een aparte machtiging afgeven. 

Om dit proces te vereenvoudigen staat er nu op de website vwggooi.nl onder het menu ‘vereniging’ een machtigingsformulier voor u klaar. Via deze link gaat u er rechtstreeks naar toe.
Het werkt als volgt:
1- U vult de gevraagde gegevens in het formulier in en drukt op verzenden;
2- U ontvangt ter controle automatisch een e-mail van de Vogelwerkgroep;
3- Deze e-mail stuurt u aan ons terug, door alleen maar op ‘ beantwoorden’ te klikken, als extra bevestiging dat u instemt met de machtiging.
Misschien ten overvloede wijs ik u erop dat, mocht u het niet met de afboeking eens zijn, u altijd binnen 8 dagen via uw bank de afboeking kunt storneren.
Wanneer u uw lidmaatschapsnummer niet weet is dat geen probleem: het staat vermeld op het adres-etiket van De Korhaan of u vraagt het na bij de ledenadministratie of u laat het veld open en de ledenadministratie vult het voor u in.
Wanneer u al eerder een machtiging tot incasso aan de Vogelwerkgroep heeft verstrekt hoeft u niets te doen, deze machtiging blijft gewoon geldig.
GEEFT ALSTUBLIEFT ZO SNEL MOGELIJK OP DEZE OPROEP GEHOOR ZODAT WE IN 2020 AL ZOVEEL MOGELIJK VAN INCASSO GEBRUIK KUNNEN MAKEN!
Voor al uw vragen kunt u natuurlijk contact op nemen met de ledenadministratie.

Namens het Bestuur,

Pieternel Vlasblom,
Ledenadministratie

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
035-5261224

Aanmelden

Via de volgende knoppen kunt u zich aanmelden als lid of nieuwsbrief of u kunt zich inschrijven voor de vogelherkenningscursus.

 

Klik hier voor aanmelden lidmaatschap

Klik hier voor aanmelden nieuwsbrief

Klik hier voor inschrijving vogelherkenningscursus

Programmakalender

Uitgelicht

Nieuwsbrieven groene Gooise organisaties

In de infoschuur werken zeven groene organisaties samen, waaronder onze Vogelwerkgroep. Bij al deze organisaties verschijnen regelmatig nieuwsbrieven. Hoe je je kunt abonneren op deze nieuwsbrieven vind je hier.

 

Banner

De banner boven de website wisselt maandelijks. Bekijk hier de vorige banners en lees hoe je je eigen foto in kan zenden. Wil je ook een foto inzenden, zorg er dan voor dat de foto 1200px breed is en 275px hoog.

 

 

IJsvogels

Klik hierDe ijsvogelwerkgroep van Jelle Harder heeft een DVD gemaakt "Broedwanden maken voor ijsvogels". Meer informatie over de DVD en hoe je deze kunt bestellen vind je hier. Op die pagina staat ook de IJsvogelhandleiding. Voor het opvoeren of raadplegen van actuele waarnemingen klik je op de button hiernaast. Onder het kopje waarnemingen zie je het tijdstip van de laatste waarneming.

 

 

Waarnemingen

Waarnemingen in het Gooi en omstreken bekijken en opvoeren:

waarneming.nl

 

 Waarnemingen van de 14 daagse Eempoldertellingen:

Eempoldertellingen

Laatst bijgewerkt:18-09-2023 10:28

 

 Waarnemingen in het plasje bij de Maatpolder:

Plasje Maatpolder

Laatst bijgewerkt:08-04-2018 16:46

 

IJsvogel
Melden
Overzicht
SoortAantalLaatste
IJsvogel241323-09-2023 09:29

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Forumactiviteit

  • Geen berichten om weer te geven.