Inloggen

banner 3origineel20170118

bannersmienten2

AVG, WAT MOETEN WE ERMEE?

De AVG is de afkorting voor Algemene Verordening Gegevensbescherming. Dit is een Europese verordening die de regels voor de verwerking van persoonsgegevens door particuliere bedrijven, verenigingen en overheidsinstanties in de hele Europese Unie standaardiseert. Ook wij als Vogelwerkgroep Het Gooi en Omstreken hebben daar mee te maken. Daarom is onderstaand privacyreglement opgesteld. Daarin staat hoe de vereniging omgaat met de privacy van de leden. En lid zijn van de VWG betekent dat je instemt met deze manier van gegevens bewaren en gebruiken. Zo weten de leden, de coördinatoren en het bestuur hoe de werkgroep dient om te gaan met persoonlijke gegevens. Onderstaand treft je het privacyreglement aan.

 

Privacyverklaring Vogelwerkgroep het Gooi en Omstreken

In het kader van de AVG laten we je in deze verklaring weten welke gegevens we opslaan en wat we ermee doen.

 

De gegevens die we opslaan

Voor onze administratie, het toesturen van ons verenigingsblad en de activiteiten die we in verenigingsverband organiseren slaan we de volgende gegevens op:

naam

geslacht

adres

e-mailadres

telefoonnummer(s)

bankrekeningnummer

automatische incasso

datum start lidmaatschap

deelname aan werkgroepen / activiteiten / belangstellingsregistratie

soort lidmaatschap (gewoon lid, huisgenoot-lid, ere-lid)

oorkondes, verdiensten etc.

 

Doeleinden gebruik

Wij gebruiken deze gegevens uitsluitend om activiteiten van de VWG te coördineren. Alle gegevens zijn voor eigen gebruik. We stellen de gegevens intern alleen ter beschikking na een gemotiveerd verzoek. Daarover besluit het Bestuur.

Wij delen alleen gegevens met derden indien dat nodig of wenselijk is voor de activiteiten die we in verenigingsverband organiseren (zoals een verwerkersovereenkomst met de drukker). We verkopen of ruilen gegevens niet met derden.

 

Beheer persoonsgegevens

Beheerder van de gegevens is het bestuur (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.) die het beheer kan delegeren aan de ledenadministrateur (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.).

 

Internet

Onze website gebruikt alleen functionele cookies.

Onze internetpagina’s kunnen links naar andere websites bevatten. De Vogelwerkgroep het Gooi en Omstreken is niet verantwoordelijk voor het privacybeleid van websites die niet onder ons beheer vallen.

 

Gegevensbeveiliging

Wij gaan zorgvuldig om met jouw gegevens en beschermen ze zo goed mogelijk. De ledenadministratie wordt bijgehouden in een programma dat is gebouwd in Excel en wordt beheerd op een lokale computer. De ledenadministratie is alleen door bevoegde personen in te zien.

 

Inzage

Je mag ons altijd vragen naar de persoonsgegevens die we van je bewaren. Je kunt ons verzoeken gegevens te wijzigen of aan te vullen en dient er zelf voor te zorgen dat de Vogelwerkgroep het Gooi en Omstreken over de juiste actuele persoonsgegevens beschikt. Je hebt het recht om op elk moment je persoonsgegevens te laten verwijderen (dan eindigt dus ook je lidmaatschap). Na beëindiging van het lidmaatschap bewaren we je gegevens tot nog maximaal één kalanderjaar, tenzij je aangeeft dat je dat anders wilt. Voor vragen over je gegevens kun je contact opnemen met Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen

Programmakalender

Uitgelicht

Nieuwsbrieven groene Gooise organisaties

In de infoschuur werken zeven groene organisaties samen, waaronder onze Vogelwerkgroep. Bij al deze organisaties verschijnen regelmatig nieuwsbrieven. Hoe je je kunt abonneren op deze nieuwsbrieven vind je hier.

 

Banner

De banner boven de website wisselt maandelijks. Bekijk hier de vorige banners en lees hoe je je eigen foto in kan zenden. Wil je ook een foto inzenden, zorg er dan voor dat de foto 1200px breed is en 275px hoog.

 

Bert Roelofs

ransuil2BR

Alle colums van Bert Roelofs, die eerder zijn gepubliceerd in de Korhaan zijn hier op de website te lezen. De laatst toegevoegde columns gaan over Brandgans Goudvink, Kraanvogel, Kwak, Ransuil en Waterhoen.

 

 IJsvogels

Klik hierDe ijsvogelwerkgroep van Jelle Harder heeft een DVD gemaakt "Broedwanden maken voor ijsvogels". Meer informatie over de DVD en hoe je deze kunt bestellen vind je hier. Op die pagina staat ook de IJsvogelhandleiding. Voor het opvoeren of raadplegen van actuele waarnemingen klik je op de button hiernaast. Onder het kopje waarnemingen zie je het tijdstip van de laatste waarneming.

 

Meld je aan als lid

U kunt zich hier op eenvoudig wijze aanmelden als lid. U ontvangt dan vier maal per jaar ons verenigingsblad de Korhaan.

 

Vogelringstation

ijsvogels 1

Het ringstation heeft zijn verslag van het najaar van 2014 gepubliceerd. Opnieuw een interessant vangperiode bij het vangstation aan het Gooimeer. Alle rapporten zijn hier te lezen.

 

Waarnemingen

Waarnemingen in het Gooi en omstreken bekijken en opvoeren:

waarneming.nl

 

 Waarnemingen van de 14 daagse Eempoldertellingen:

Eempoldertellingen

Laatst bijgewerkt:02-12-2018 16:16

 

 Waarnemingen in het plasje bij de Maatpolder:

Plasje Maatpolder

Laatst bijgewerkt:08-04-2018 16:46

 

IJsvogel koekoek torenvalk
Melden   Melden
Overzicht Overzicht Overzicht
SoortAantalLaatste
IJsvogel197725-11-2018 14:27
Koekoek11304-08-2017 17:24
Torenvalk703-04-2018 00:02

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Nieuwsbrief

Aanmelden of afmelden

Onze Nieuwsbrief wordt ongeveer 1 maal per maand via mail verzonden. De nieuwsbrief bevat wetenswaardigheden waaronder ook de bijeenkomsten die op stapel staan. Heel handig voor degenen die niet dagelijks deze website bekijken en toch op de hoogte willen blijven van de activiteiten van de werkgroep. U kunt zich op de nieuwsbrief abonneren door uw naam en mailadres op te geven. En wilt u de nieuwsbrief opzeggen dan gaat dat ook net zo gemakkelijk via een knop onderaan de nieuwsbrief.