Inloggen

banner 3origineel20170118

bannerschapen2

De Vogelwerkgroep Gooi en Omstreken (VWG) heeft de mogelijkheid om projecten financieel te ondersteunen dankzij de nalatenschap van mevrouw D. Sluijters-Nierstrasz. Uit dit vermogen is geld beschikbaar voor projecten van de VWG. Het doel is om werk en activiteiten hiermee te stimuleren.

Het bestedings- en beheerplan is opgenomen in het huishoudelijk reglement van de vereniging.

Leden, maar ook niet-leden van de VWG, kunnen hun ideeën en projectvoorstellen insturen voor financiële ondersteuning.

In onderstaande toelichting bij aanvragen wordt aangegeven aan welke voorwaarden projecten moeten voldoen om voor deze financiële steun in aanmerking te komen.

pdftoelichting bij aanvragen


Via het onderstaande formulier kunnen projectvoorstellen ingediend worden.

docxaanvraagformulier Sluijters Vogelfonds (Word) 

pdfaanvraagformulier Sluijters Vogelfonds (PDF)


De projectaanvragen worden in eerste instantie beoordeeld door de Adviescommissie voor het Dineke Sluijters Vogelfonds. De commissie adviseert het bestuur. Op basis van dit advies stelt het bestuur de te honoreren projecten voor aan de ledenvergadering. De Adviescommissie informeert de indieners van een aanvraag na de bestuursvergadering, waarin de voorstellen en de adviezen van de commissie behandeld zijn.

De Adviescommissie bestaat uit:

  • Feiko Prins
  • Joost Dijkstra
  • Rien Rense
  • Hilde Veenstra
  • Ton ten Velthuis

De nu lopende aanvraagronde voor projecten sluit op 1 januari 2020.  Voorstellen met een aangevraagd bedrag  tot € 2000 worden door het bestuur toegekend na advies van de  Adviescommissie. Projectaanvragen hoger dan € 2000 worden in de ledenvergadering goedgekeurd, die daartoe gehouden zal worden op 19 maart 2020.  Wij zijn per e-mail via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. te bereiken. Hier kan ook het projectvoorstel naar toegestuurd worden.

Huidige stand van zaken projecten (25 april 2018)
Onderstaand een overzicht met alle ingediende projecten, waarbij opgegeven wordt wat de status is.

 

 

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen