Inloggen

banner 3origineel20170118

bannersmienten2

Contactavonden worden gehouden in

Infoschuur (GNR)
Naarderweg 103
1217 GL Hilversum

Let op, want vooral in het donker mis je de afslag van de N524 naar de Infoschuur gemakkelijk. Als je vanaf Hilversum komt, dan is het de afslag naar links net nadat je onder het ecoduct bent gereden. En kom je van de kant van Bussum, dan is het de afslag naar rechts vóór het ecoduct.

Op de kaart hieronder geeft het sterretje de locatie aan. .

Infoschuur

 

Nieuwsbrieven van de zeven medegebruikers van de Infoschuur

In de infoschuur werken zeven groene organisaties samen, waaronder onze Vogelwerkgroep Het Gooi en Omstreken. Bij al deze organisaties verschijnen regelmatig nieuwsbrieven. Tijdens het overleg tussen de infoschuur gebruikers is het idee naar voren gekomen dat het mogelijk een goed plan zou zijn als de leden van de diverse organisaties elkaars nieuwsbrief zouden kunnen lezen. Alle partijen reageerden hier positief op. Onderstaand treffen jullie de links naar de diverse nieuwsbrieven aan. Wil je één of nieuwsbrieven in de mail ontvangen ga dan naar deze links en meld je aan.

 

• GNR: gnr.nl/blijf-op-de-hoogte/nieuwsbrief/ en voor de activiteitenagenda: gnr.nl/blijf-op-de-hoogte/agenda/

 

• OGVE: aanmelden voor nieuwsbrief via deze link. Activiteitenagenda via www.omgevingseducatie.nl en www.nmegooivechtstreek.nl

  

• IVN: www.ivn.nl/afdeling/gooi-en-omstreken/activiteiten

 

• KNNV: www.knnv.nl/agenda/325

 

• Grote Ratelaar, uitgave van IVN en KNNV: www.ivn.nl/afdeling/gooien-omstreken/grote-ratelaar

 

• VWG: linksonderaan op de website www.vwggooi.nl of via een e-mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

• VVG: www.vriendenvanhetgooi.nl/blijf-op-de-hoogte/nieuwsbrief/

 

Zoals je ziet staat ook onze nieuwsbrief in het lijstje. Dus mocht je deze nog niet ontvangen meld je dan nu aan.

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen

Programmakalender

Uitgelicht

Nieuwsbrieven groene Gooise organisaties

In de infoschuur werken zeven groene organisaties samen, waaronder onze Vogelwerkgroep. Bij al deze organisaties verschijnen regelmatig nieuwsbrieven. Hoe je je kunt abonneren op deze nieuwsbrieven vind je hier.

 

Banner

De banner boven de website wisselt maandelijks. Bekijk hier de vorige banners en lees hoe je je eigen foto in kan zenden. Wil je ook een foto inzenden, zorg er dan voor dat de foto 1200px breed is en 275px hoog.

 

Bert Roelofs

ransuil2BR

Alle colums van Bert Roelofs, die eerder zijn gepubliceerd in de Korhaan zijn hier op de website te lezen. De laatst toegevoegde columns gaan over Brandgans Goudvink, Kraanvogel, Kwak, Ransuil en Waterhoen.

 

 IJsvogels

Klik hierDe ijsvogelwerkgroep van Jelle Harder heeft een DVD gemaakt "Broedwanden maken voor ijsvogels". Meer informatie over de DVD en hoe je deze kunt bestellen vind je hier. Op die pagina staat ook de IJsvogelhandleiding. Voor het opvoeren of raadplegen van actuele waarnemingen klik je op de button hiernaast. Onder het kopje waarnemingen zie je het tijdstip van de laatste waarneming.

 

Meld je aan als lid

U kunt zich hier op eenvoudig wijze aanmelden als lid. U ontvangt dan vier maal per jaar ons verenigingsblad de Korhaan.

 

Vogelringstation

ijsvogels 1

Het ringstation heeft zijn verslag van het najaar van 2014 gepubliceerd. Opnieuw een interessant vangperiode bij het vangstation aan het Gooimeer. Alle rapporten zijn hier te lezen.

 

Waarnemingen

Waarnemingen in het Gooi en omstreken bekijken en opvoeren:

waarneming.nl

 

 Waarnemingen van de 14 daagse Eempoldertellingen:

Eempoldertellingen

Laatst bijgewerkt:02-12-2018 16:16

 

 Waarnemingen in het plasje bij de Maatpolder:

Plasje Maatpolder

Laatst bijgewerkt:08-04-2018 16:46

 

IJsvogel koekoek torenvalk
Melden   Melden
Overzicht Overzicht Overzicht
SoortAantalLaatste
IJsvogel197725-11-2018 14:27
Koekoek11304-08-2017 17:24
Torenvalk703-04-2018 00:02

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Nieuwsbrief

Aanmelden of afmelden

Onze Nieuwsbrief wordt ongeveer 1 maal per maand via mail verzonden. De nieuwsbrief bevat wetenswaardigheden waaronder ook de bijeenkomsten die op stapel staan. Heel handig voor degenen die niet dagelijks deze website bekijken en toch op de hoogte willen blijven van de activiteiten van de werkgroep. U kunt zich op de nieuwsbrief abonneren door uw naam en mailadres op te geven. En wilt u de nieuwsbrief opzeggen dan gaat dat ook net zo gemakkelijk via een knop onderaan de nieuwsbrief.