Inloggen

banner 3origineel20170118

bannerwitstuitbarmsijs

Landelijke ijsvogeldag in Beilen

Categorie
Bijeenkomst
Datum
zaterdag 24 februari 2024
Locatie
Buurtgebouw De Raat, Reigerlaan 8, 9411 GV Beilen
Contact
jelleharder@hetnet.nl
Aanvangstijd
11:00 uur (inloop vanaf 10:15 uur
Eindtijd (indicatief)
15:30

Het evenement is volgeboekt (80 bezoekers)

Op zaterdag 24 februari 2024 is Beilen de plaats waar dit keer de Landelijke IJsvogeldag wordt gehouden. Doel van de Landelijke IJsvogeldag is om ijsvogelonderzoekers, ijsvogeltellers en andere belangstellenden bijeen te brengen. Door het houden van een aantal verschillende presentaties vindt uitwisseling van kennis en informatie plaats, worden nieuwe contacten gelegd.

Om zoveel mogelijk mensen te bereiken wordt de Landelijke IJsvogeldag ieder jaar in een andere provincie gehouden. Na het grote succes van de vorige landelijke dagen worden ook nu weer veel deelnemers verwacht.

Het voorlopige programma zit opnieuw vol met interessante lezingen en mooie beelden van liefhebbers, deskundigen en experts. Het is dé jaarlijkse kans om veel nieuwe informatie te horen en te zien over de mooiste vogel van Nederland!

De daadwerkelijke programmering zal op een later moment volgen.

Meer informatie en aanmelden: https://www.ijsvogels.nl/ijsvogeldagen/

Hier staan ook eerdere verslagen.

Voor vragen kun je contact opnemen met Jelle Harder, de landelijke organisator via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Deze editie van de Landelijke IJsvogeldag wordt ondersteund door o.a. Vogelbescherming Nederland en Sovon Vogelonderzoek Nederland.

 
 

Aanmelden

Via de volgende knoppen kunt u zich aanmelden als lid of nieuwsbrief of u kunt zich inschrijven voor de vogelherkenningscursus.

 

Klik hier voor aanmelden lidmaatschap

buttonautomatischincasso

Klik hier voor aanmelden nieuwsbrief

Klik hier voor inschrijving vogelherkenningscursus

Programmakalender

Uitgelicht

Nieuwsbrieven groene Gooise organisaties

In de infoschuur werken zeven groene organisaties samen, waaronder onze Vogelwerkgroep. Bij al deze organisaties verschijnen regelmatig nieuwsbrieven. Hoe je je kunt abonneren op deze nieuwsbrieven vind je hier.

 

Banner

De banner boven de website wisselt maandelijks. Bekijk hier de vorige banners en lees hoe je je eigen foto in kan zenden. Wil je ook een foto inzenden, zorg er dan voor dat de foto 1200px breed is en 275px hoog.

 

 

IJsvogels

Klik hierDe ijsvogelwerkgroep van Jelle Harder heeft een DVD gemaakt "Broedwanden maken voor ijsvogels". Meer informatie over de DVD en hoe je deze kunt bestellen vind je hier. Op die pagina staat ook de IJsvogelhandleiding. Voor het opvoeren of raadplegen van actuele waarnemingen klik je op de button hiernaast. Onder het kopje waarnemingen zie je het tijdstip van de laatste waarneming.

 

 

Waarnemingen

Waarnemingen in het Gooi en omstreken bekijken en opvoeren:

waarneming.nl

 

 Waarnemingen van de 14 daagse Eempoldertellingen:

Eempoldertellingen

Laatst bijgewerkt:17-04-2024 14:21

 

 Waarnemingen in het plasje bij de Maatpolder:

Plasje Maatpolder

Laatst bijgewerkt:08-04-2018 16:46

 

IJsvogel
Melden
Overzicht
SoortAantalLaatste
IJsvogel246011-04-2024 20:14

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Forumactiviteit

  • Geen berichten om weer te geven.