Inloggen

banner 3origineel20170118

bannerwitstuitbarmsijs

voorpagina2Onze website www.vwggooi.nl zal dit jaar volledig worden vernieuwd. Reden is dat de programmatuur (PHP) verouderd is. Installatie van een actuele versie van PHP levert fatale fouten op in het huidige template en onderliggende modules. We hebben een inventarisatie gemaakt welke functionaliteit en content behouden dient te worden en welke niet meer opgenomen hoeft te worden in de nieuwe site. Een aantal functies zoals het forum nemen we niet op. Andere functies zoals de evenementkalender moeten uiteraard wel een plaats krijgen. Wellicht leven er bij de leden wensen mbt zaken die in de huidige website niet zijn opgenomen, maar die je wel graag in de nieuwe site wilt zien. 

Als je ideeën hebt, stuur deze dan graag uiterlijk 1 maart op naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Wij verzamelen jullie input en zullen kijken of het mogelijk en zinvol is om de wensen te realiseren.

Aanmelden

Via de volgende knoppen kunt u zich aanmelden als lid of nieuwsbrief of u kunt zich inschrijven voor de vogelherkenningscursus.

 

Klik hier voor aanmelden lidmaatschap

buttonautomatischincasso

Klik hier voor aanmelden nieuwsbrief

Klik hier voor inschrijving vogelherkenningscursus

Programmakalender

Uitgelicht

Nieuwsbrieven groene Gooise organisaties

In de infoschuur werken zeven groene organisaties samen, waaronder onze Vogelwerkgroep. Bij al deze organisaties verschijnen regelmatig nieuwsbrieven. Hoe je je kunt abonneren op deze nieuwsbrieven vind je hier.

 

Banner

De banner boven de website wisselt maandelijks. Bekijk hier de vorige banners en lees hoe je je eigen foto in kan zenden. Wil je ook een foto inzenden, zorg er dan voor dat de foto 1200px breed is en 275px hoog.

 

 

IJsvogels

Klik hierDe ijsvogelwerkgroep van Jelle Harder heeft een DVD gemaakt "Broedwanden maken voor ijsvogels". Meer informatie over de DVD en hoe je deze kunt bestellen vind je hier. Op die pagina staat ook de IJsvogelhandleiding. Voor het opvoeren of raadplegen van actuele waarnemingen klik je op de button hiernaast. Onder het kopje waarnemingen zie je het tijdstip van de laatste waarneming.

 

 

Waarnemingen

Waarnemingen in het Gooi en omstreken bekijken en opvoeren:

waarneming.nl

 

 Waarnemingen van de 14 daagse Eempoldertellingen:

Eempoldertellingen

Laatst bijgewerkt:29-05-2024 14:15

 

 Waarnemingen in het plasje bij de Maatpolder:

Plasje Maatpolder

Laatst bijgewerkt:08-04-2018 16:46

 

IJsvogel
Melden
Overzicht
SoortAantalLaatste
IJsvogel246817-06-2024 09:25

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Forumactiviteit

  • Geen berichten om weer te geven.