Inloggen

banner 3origineel20170118

bannerzwartesten

r

 

BRUINE KIEKENDIEF VEERkl2De Korhaan zoekt dringend een assistent die kan helpen bij het verzamelen, ordenen en registreren van artikelen en foto’s voor De Korhaan.

Het maken van een Korhaan is veel werk. In de eerste fase moeten de binnengekomen artikelen een uniforme opmaak krijgen, worden geregistreerd en met bijhorende foto’s in mapjes worden gezet. De fotobijschriften moeten onderaan het artikel worden toegevoegd. En de artikelen worden met alle benodigde gegevens in een spreadsheet gezet.

In de tweede fase worden de artikelen inhoudelijk beoordeeld en waar nodig aangepast. De derde fase omvat twee correctierondes: een op inhoud en een op taal. Hierna volgt dan de vierde fase waarin alles op een gestructureerde wijze wordt aangeleverd aan de opmaakploeg die er vervolgens een blad van maakt.

Met name voor de eerste fase zoeken we iemand die wil assisteren. Je moet goed kunnen omgaan met Word en beschikken over Excel. Inhoudelijke kennis is meegenomen maar niet vereist.

Geïnteresseerd? Meld je dan aan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..