Inloggen

banner 3origineel20170118

bannerzwartesten

r

kat1Op de vraag wat ‘zie je als bedreiging’ hebben veel leden aandacht gevraagd voor honden en katten. Vooral in deze tijd is het erg belangrijk dat katteneigenaren hun katten binnen houden. Petra Belois en Hugo Vos hebben pdfbijgaande flyer ontwikkeld om aandacht bij katteneigenaren te vragen, waar we graag jullie aandacht voor vragen. 
Oproep aan katteneigenaren. De actie is simpel. Je kunt copietjes maken van het gedicht en dit in de brievenbus doen bij mensen. Liefst degene die een kat hebben, maar ook voor andere bewoners is het prima. Aangezien het doel van de actie niet alleen gedrag verandering van katteneigenaren is (dat ze hun kat binnen houden in het broedseizoen, minimaal in de nacht). Maar het doel is ook bewustzijn creëren. Het schijnt zo te zijn dat mensen 7x iets moeten horen, voordat de boodschap echt doordringt, dus het is een kwestie van een lange adem.

 

Aanmelden

Via de volgende knoppen kunt u zich aanmelden als lid of nieuwsbrief of u kunt zich inschrijven voor de vogelherkenningscursus.

 

Klik hier voor aanmelden lidmaatschap

buttonautomatischincasso

Klik hier voor aanmelden nieuwsbrief

Klik hier voor inschrijving vogelherkenningscursus

Programmakalender

Uitgelicht

Nieuwsbrieven groene Gooise organisaties

In de infoschuur werken zeven groene organisaties samen, waaronder onze Vogelwerkgroep. Bij al deze organisaties verschijnen regelmatig nieuwsbrieven. Hoe je je kunt abonneren op deze nieuwsbrieven vind je hier.

 

Banner

De banner boven de website wisselt maandelijks. Bekijk hier de vorige banners en lees hoe je je eigen foto in kan zenden. Wil je ook een foto inzenden, zorg er dan voor dat de foto 1200px breed is en 275px hoog.

 

 

IJsvogels

Klik hierDe ijsvogelwerkgroep van Jelle Harder heeft een DVD gemaakt "Broedwanden maken voor ijsvogels". Meer informatie over de DVD en hoe je deze kunt bestellen vind je hier. Op die pagina staat ook de IJsvogelhandleiding. Voor het opvoeren of raadplegen van actuele waarnemingen klik je op de button hiernaast. Onder het kopje waarnemingen zie je het tijdstip van de laatste waarneming.

 

 

Waarnemingen

Waarnemingen in het Gooi en omstreken bekijken en opvoeren:

waarneming.nl

 

 Waarnemingen van de 14 daagse Eempoldertellingen:

Eempoldertellingen

Laatst bijgewerkt:29-05-2024 14:15

 

 Waarnemingen in het plasje bij de Maatpolder:

Plasje Maatpolder

Laatst bijgewerkt:08-04-2018 16:46

 

IJsvogel
Melden
Overzicht
SoortAantalLaatste
IJsvogel247416-07-2024 21:58

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Forumactiviteit

  • Geen berichten om weer te geven.