Inloggen

banner 3origineel20170118

bannerwitstuitbarmsijs

Lesbos 2015In de periode 6 mei tot 13 mei 2015 organiseert de Commissie Buitenland een vogelreis naar Lesbos. In 2004 en 2010 zijn we ook al op Lesbos geweest, maar deze bestemming is zo bijzonder dat iedereen daar graag (nog) eens naar toe gaat. De kosten zijn € 670,- per persoon; u kunt zich nu inschrijven via het inschrijfformulier dat via deze website is te downloaden.

Lesbos heeft eigenlijk geen nadere beschrijving nodig. Het is een uniek vogeleiland waar eind april/begin mei de trek prachtig kan worden waargenomen, maar waar ook zeer verschillende landschappen zijn waar vele honderden soorten broeden. Bij vorige bezoeken zij er ruim 180 soorten waargenomen.

We logeren, in het vertrouwde Hotel Panorama in Petra, rustig gelegen vlak bij het dorp en vlak bij zee. Er is een zwembad. We hebben tweepersoonskamers (twee bedden) half pension. Voor € 10,- extra kan men een éénpersoonskamer reserveren. Lunch en diner in het hotel kosten respectievelijk € 4,- en € 10,-, maar is niet inbegrepen in de reissom omdat velen hun eigen lunch willen samenstellen of in het dorp willen eten.

We vliegen met AirBerlin vanuit Dusseldorf; exacte tijden volgen. We gaan per bus van Bussum-Zuid naar Dusseldorf, er van uit gaande dat er tenminste 30 deelnemers zullen zijn. Zo niet, dan is het goedkoper om met eigen vervoer te gaan. In dat geval horen alle deelnemers dat tijdig, en zal er in overleg een auto-indeling worden gemaakt. De totale prijs van € 670,- zal in dat geval worden aangepast.

Op het eiland maken we dagexcursies en we verplaatsen ons met minibusjes van maximaal zeven personen. Als organisatie zullen we een beroep op een aantal deelnemers moeten doen om als chauffeur op de busjes te rijden.

Het inschrijfformulier en de aanbetaling, moeten vóór 7 januari 2015 binnen zijn.

Nadere details vind u op het inschrijfformulier:

Zoals altijd: in een vogelaarsleven hoort een buitenlandreis, dus ga deze keer mee.

Evert Constandse, Bertus van den Brink en Bert Roelofs

Nadere vragen of inlichtingen:

Evert Constandse 035 - 531 75 65 Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Bertus van den Brink 035 - 525 81 42 Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Bert Roelofs 035 - 642 36 00 Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.