Inloggen

banner 3origineel20170118

bannerwitstuitbarmsijs

logokopklHet lijkt nog ver weg, maar het einde van het jaar nadert snel en dat betekent dat onze jaarlijkse Algemene Ledenvergadering (21 maart 2024) ook weer in zicht komt. De uitnodiging en agenda voor deze ALV komen in eerste Korhaan van het nieuwe jaar.
Voor een correct verloop van de vergadering is tijdens de vergadering zelf geen ruimte om in te gaan op stukken of vragen die niet vooraf zijn gedeeld met de leden (uitgezonderd vragen die betrekking hebben op wèl geagendeerde onderwerpen).
Er is gelegenheid voor leden om agendapunten in te dienen bij het bestuur. Hiervoor kunt u tot uiterlijk 1 januari een e-mail sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Zorg ervoor dat u in uw e-mail duidelijk aangeeft wat het onderwerp is, en waarom u denkt dat het belangrijk is dit tijdens de ledenvergadering te bespreken en wat uw voorstel is. Dit stelt het bestuur in staat om deze punten zorgvuldig te beoordelen en, indien van toepassing, ze op te nemen in de agenda van de Algemene Ledenvergadering.
De definitieve agenda en bijlagen worden uiterlijk 2 weken voor de vergadering aan de leden beschikbaar gesteld op de website.